GRAVID: KROPPEN I UGE 30

HØJGRAVID I VIRUS HELVEDE

Måske har du fulgt med på bloggen eller Instagram, måske er du ny.
Hvis du er ny så velkommen til, jeg håber du vil blive og læse med. 

Jeg er gravid, meget gravid.
Faktisk så gravid, at der er under 7 uger til at jeg skal føde min lille søn Mathæus.
Graviditeten har ikke været en dans på røde roser, men jeg har ihærdigt forsøgt at holde hovedet højt og tænke på det fantastiske udfald der kommer af den her graviditet.

Men midt i at jeg faktisk blev sygemeldt, på grund af for højt blodtryk og for meget vand i benene kom den her Corona virus til DK, og begyndte at sprede sig.
Det skaber selvfølgelig en panik, men faktisk syntes jeg at det er fantastisk hvordan der er blevet reageret så hurtigt på det, og tiltagende er super og gør omstændighederne mere trygge, hvis folk selvfølgelig overholder det.

Jeg syntes selv det har været en rutsjebanetur, og jeg har selv været ANGST for at blive ramt, men mest fordi jeg bære rundt på min kommende søn. Udover at jeg selv potientielt kunne blive ramt, så har jeg også mine nærmeste, da jeg både har en mormor og morfar der er i den ældre gruppe, men jeg har også en moster med en lungesygdom, som faktisk kunne dø hvis hun blev ramt. Det er skræmmende!
Jeg besluttede mig hurtigt for, kun at læse de positive artikler på facebook, og så selvfølgelig se med i nyhederne eller læse inde på sst.dk eller politi.dk for at få den “rigtige” information, og ikke alle mulige fake news.
Og så har jeg heldigvis en jordemoder som jeg også har haft kontakt med, som har kunne dulme mine bekymringer.

Uanset om man er gravid eller ej, så er det en mærkelig og overvældende tid. 
Vi skal passe på hinanden, og være sammen alene. 

Det er virkelig ikke en sjov tid, også fordi der er så mange ting som er blevet aflyst. 
Min mor måtte fortælle mig, at de har måtte rykke min babyshower og det ikke er sikkert, at jeg når at få det. 
Jeg skulle også have været i spa med min skønne veninde, men det måtte også blive aflyst, og ærligt var jeg skide sur og ked af det i starten, for det er bare rigtig svært at kunne nyde den sidste tid inden der kommer en lille baby som opsluger al ens opmærksomhed og tid. 
Det har været SÅ overvældende på alle måder. 
Men man kan ikke gøre andet end, at følge de retningslinjer der er kommet. 
Jeg er taknemmelig for, at jeg har nogle fantastiske naboer, en fantastisk familie og en masse fantastiske venner og veninder omkring mig, som jeg daglig taler i mobil med, eller lige går en tur med min mor så jeg ikke bliver helt skør af at sidde derhjemme alene. 
Jeg er taknemmelig for, at de fleste af os i DK tager det her seriøst. 
For det er seriøst, og vi skal have stoppet den virus hurtigst muligt. 
Så tak hvis du også tager det seriøst, af hjertet tak. 

Selvom i nok hører det 1000 gange om dagen, eller måske læser dem. 
Så vil jeg da også lige poste de 5 råd fra Sundhedsstyrelsen: 
1. Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
2. Host eller nys i dit ærme – ikke i dine hænder 
3. Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt 
4. Vær opmærksom på rengøring – både hjemme og på arbejdspladsen
5. Hvis du er ældre eller kronisk syg – hold afstand og bed andre tage hensyn. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GRAVID: KROPPEN I UGE 30