MIN SØN SKAL HEDDE.......

DE MANGE NYE ROLLER

2020 er et år hvor jeg allerede nu har fået en masse nye roller, men også senere hen får flere. 
Der er sket meget, så meget, at jeg har haft super svært ved at omstille mig min nye hverdag. 
Jeg fik afsluttede min HF d.18 december, og det betød, at jeg nu har tid til, at lave noget andet end at sidde med en bog, arbejde eller lave afleveringer. 
Mine weekender kan jeg nu planlægge som det passer mig, men det er utrolig svært for mig, at komme ned i gear igen. 
Siden august mrd. har jeg både haft fuldtidsstudie, arbejde på en skole som vikar, og så havde jeg også lige nyheden om at jeg er gravid. Det har været nogle vilde måneder med fuld knald på, så nu skal jeg lige vende mig til, at komme ned i gear igen. 

Foruden alt det, så bliver jeg også faster indenfor de næste 4-6 uger. 
Jeg glæder mig SÅ meget til, at lille Leonardo kommer til verden.
Især fordi jeg så kan nå, at få en god connection med ham inden min lille Mathæus kommer til verden.
Der har været knald på de sidste par uger, både med en masse fødselsdage der var i december, en del eksaminer, juleaften, nytår og så har min mor og jeg også formået, at holde babyshower for min svigerinde og Leonardo.
Så nu er det januar, og mit fokus er på min voksende mave, mit arbejde og at komme ned i gear igen.

Snart skal jeg ud og købe de “vigtige” ting til min søn, og så kan jeg indrette børneværelse i slut marts hvor min roomie flytter ud.
Jeg glæder mig til den nye tid jeg går i møde.
Jeg håber du er kommet godt ind i det nye år, og at 2020 bliver et godt år for dig.  

Lige en anbefaling her: Måske du er gravid eller bare ikke drikker alkohol – den her mousserende er fra Føtex og smager helt udsøgt. Mere hvis du godt kan lide smagen af vin/mousserende men ikke drikker noget med % i.
De har et utrolig stort udvalg af alkoholfrie vine i Føtex. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN SØN SKAL HEDDE.......