SKULLE MAN SIGE OP?

VÆLG DINE PRODUKTER MED OMHU

* Produkterne er modtaget i gave

Hvilke produkter passer til dig?
Ja beauty branchen er ikke let at navigerer rundt i, og det er utrolig svært for beauty bloggere at vejlede deres læsere når det kommer til hudplejeprodukter.
Vi har alle forskellig hudtype, og måske de produkter der virker på mig, fungerer anderledes på dig.

For lidt over 1 måned siden besøgte jeg skønne Lene fra Holm & Bertung som introducerede mig for hudplejeprodukterne fra True North.
Men ville disse produkter hjælpe lige præcis mig, og svaret er fan*me JA!

For at finde ud af hvad min hud havde brug for skulle jeg installerer appen SkinCoach, som gik ind og lavede en analyse på min hud.
Det gjorde den ved at tage et billede, og så kunne den fortælle hvilke produkter der kunne hjælpe mig, og hvor min hud var mest skadet.
Det var jo lige pludselig meget lettere, end at man skulle ned i Matas hvor de så skulle gætte sig frem til hvad min hud havde brug for.
Jeg har oplevet for mange gange, at produkterne ikke har virket optimalt, hvor det hele bare har været spild af penge i mine øjne.


Efter at have fundet ud af hvilke produkter min hud havde brug for, fik jeg en fin lille gavepose med de produkter og så var der ikke andet for end, at tage hjem og afprøve dem.

Uden det skal være løgn, har jeg aldrig fået så mange kommentar på hvor fin min hud er, som nu.
Min hud slår især ud under min periode, men denne gang var der kun en enkel lille bums i hår grænsen. (hæhæ)
Desuden er min hud blevet fantastisk blød og har fået et utroligt shine.

De produkter jeg bruger og som har hjulpet mig af med mine røde områder og bare generelt utrolig stressede hud, er day cream 3.2, serum 2.1, night cream 4.1 og den skønne sleeping mask 4,2 som jeg sover med 2-3 gange om ugen.

Måske du tænker jaja, det er bare reklame det hele, så næh nej. Jeg får “desværre” ikke penge for alt hvad jeg udgiver, og dette er blot en kæmpe anbefaling hvis du ønsker dig en fin hud.
Måske du bare kan prøve appen til, at starte med.
Jeg var virkelig overrasket over hvor mange områder der var beskadige i mit ansigt, men kan se en kæmpe forskel nu.

Der er også en uddybning af produkterne inde på appen.


God tirsdag

– Victoria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKULLE MAN SIGE OP?