DET GODE FORBILLEDE

DE UUNDVÆRLIGE PRODUKTER TIL HJEMMET

*Produkterne er modtaget i gave fra Stori.dk 

Jeg har været tilhænger af Meraki produkterne i et stykke tid, eller nærmere deres håndsæbe og opvaskemiddel 
Jeg har nu bare været så heldig, at få lov til at afprøve mange flere produkter.
Meraki produkterne er for det første super gode, men foruden det syntes jeg faktisk også at de er pæne at se på. 
Det bliver en del af indretningen, fremfor at man skal gemme det væk. 
Mærket er også godkendt af Dansk Astma- og Allergiforening, Ecocert Cosmos og Nordisk Svanemærke, hvilket jeg sætter stor pris på da jeg forskellige former for allergi. 
 
Jeg har bla. fået deres make-up fjerner servietter som jeg virkelig er positiv overrasket over! Førhen har jeg købt nogle i Normal, hvor jeg nærmest skulle skrubbe min make-up af. Men med Meraki servietterne går det simpelhen meget lettere af, og jeg føler min hud virkelig bliver skånet. De er også helt perfekte når nu jeg rejser til Barcelona, de fylder eller vejer ingenting, og kan komme med overalt. 

Jeg har nu også afprøvet deres body lotion og hold nu op den er lækker!
Min hud bliver super blød og lækker, og så er den ikke for fedtet.
 
Inden bad elsker jeg at få renset mit ansigt godt og grundigt, og førhen har det været med en skrubbemaske, men nu er jeg begyndt at bruge Meraki konjac svamp som går ind og genskaber hudens naturlige glød.
Efter jeg er begyndt, at bruge den er jeg faktisk stoppet med at bruge foundation og BB cream, fordi jeg syntes min hud er meget mere jævn og pæn. Så den stopper jeg ikke med at bruge foreløbig. 

Noget andet jeg har afprøvet er deres tandbørster, og jeg er ikke helt fan. Men det er nok også fordi jeg altid har brugt elektrisk tandbørste. I det hele taget er det ikke helt mig, at skulle børste tænder på den måde.
Jeg føler slet ikke, at mine tænder bliver så rene som de kan blive. 

Noget jeg er blevet helt besat af er deres lipgloss som gør ens læber så bløde og glansfulde. 
Jeg er ikke blevet voksen nok til, at gå med læbestift, så den her er helt perfekt!
Hverken for lidt eller for meget.

Alle tingene kommer fra hjemmesiden Stori.dk hvor de forhandler SÅ mange lækre ting til hjemmet. 
Der er utrolig mange lækre mærker at finde derinde, bla. Normann CopenhagenLouise RoeKristina Dam og AYTM
 
Det er klart et besøg værd hvis man mangler nogle lækre produkter til hjemmet. 


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET GODE FORBILLEDE