DEN PERFEKTE SØNDAG

FIND THE PERFECT MATCH

Når vejret skifter, så er det ikke altid, at min normale hudpleje rutine fungerer.
Om sommeren er min hud utrolig fedtet, og om vinteren meget tør og slår ud.

Jeg var kommet ind i en periode hvor min hud slog helt vildt ud, og den trængte til en kærlig pleje.
Jeg har været så heldig at modtage en skøn gave fra Luxplus, den indeholdte en masse produkter fra Avéne som jeg har testet den seneste måneds tid.

Jeg havde selv valgt produkterne, og de er valgt udfra at jeg har hørt rigtig godt om mærket fra venner og bekendte.
Jeg var utrolig spændt på om produkterne var så gode som jeg havde fået fortalt, og indtil videre har de fungeret over al forventning.
Min hud er endelig begyndt, at opføre sig normalt igen.
Ingen urenheder, og ingen røde udslæt.

Min nye rutine består nu af den skånsomme eye make-up remover som er helt fantastisk til, at fjerne al make-up uden problemer. 
Når min make-up endelig er væk bruger jeg 2-3 gange om ugen den fantastiske cleanance mask scrub, hvor der er de fineste korn i som går ind og renser ens hud. Jeg er helt sikker på, at den har gjordt en kæmpe forskel i forhold til mine røde udslæt. 
Efter skrubben, vasker jeg den af og sidder efterfølgende med deres moisture mask, gerne i 10-15 min. Når det så er klaret bruger jeg optimale light hydrating cream som går ind og fugter min hud. Jeg bruger også den om morgenen inden jeg skal have make-up på igen, fordi min hud bliver så lækker blød. 
Sidst men ikke mindst, så krakelerer mine læber ALTID når det er under 10 grader, spørg mig ikke hvorfor.
Men derfor havde jeg fået deres cold cream lip cream med, som både er forebyggende men, også helende hvis ens læber sprækker som mine. Nu bruger jeg den hver dag, og den er altid med i tasken, og den har allerede virket super optimalt, og jeg har dejlig bløde læber igen. 

Jeg er blevet SÅ glad for min nye rutine, og den er perfekt til min hud. 
Avéne har hudplejeprodukter til alle hudpleje typer, og for min hud har det virkelig været optimalt at prøve noget nyt.
Dette er en klar anbefaling, hvis du selv står og overvejer at skifte mærke eller prøve noget nyt.
Husk at find ud af hvad din hud har behov for, før du køber noget.
Ingens hud er ens, og derfor har jeg valgt disse produkter til min hud.

Rigtig god torsdag

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN PERFEKTE SØNDAG