HIGH HEELS SEASON

GET INSPIRED BY: MORTEN BARBRÉ

Godmorgen derude.
I denne uge med Get inspired by, har jeg snakket med Morten som er min super søde ven og kollega. Morten havde også fødselsdag igår, så stort tillykke.

Navn: Morten / FlashMorten

Alder + bosted: 42 år Vesterbro 

BloggenFlashmorten.dk

Hvordan startede din karriere?
Det en lidt kringlet start, da jeg faktisk havde en drøm om at have kontor job, det kunne være ejendomshandel, da min mor havde en stor ejendomforretning.
Men jeg blev mere og mere tatoveret og den gang, var det ikke foreneligt med et job som ejendomsmægler, så måtte jeg ud af boksen, og endte på denne hylde.

Hvad kan du bedst og mindst lide ved, at være i tatoverings branchen? 
Hmm jeg kan bedst lide mangfoldigheden, ikke en dag er ens, og vi har alle kunder i butikken, fra alle samfundslag, det er også hyggeligt det med at hjælpe folk til den rigtige tatovering.

Hmm det jeg mindst kan lide, ja det ved jeg faktisk ikke rigtigt.
Der kan komme historier, som virkeligt rammer en som kan være svære at ryste af efter fyraften, hvis nogle foreksempel har mistet og få minde tatovering, det er ikke noget jeg vil være foruden, men det kan godt gøre ondt.

Hvor mange tatoveringer har du?
En stor 😉
Mange sikkert 2 – 300

Hvilken tatovering er din ynglings?
Hmm dem som er lavet for de personer jeg holder af betyder mest

Hvad er dit næste tatoveringsprojekt?
Jeg har en ryg der skal have et kæmpe cover up, og det frygter jeg virkeligt meget, men jeg glæder mig til den er færdig.

Hvordan vil du beskrive dig selv med tre ord?
Omsorgsfuld

Glad 

Stædig

Hvad er dine drømme for fremtiden?
Ud over at forblive sund og rask, vil jeg gerne lave mere tattoo salonen og fortsætte fremgangen i butikken, så vil jeg gerne rejse en masse, elsker at rejse.

Er du bange for at blive opfattet som overfladisk, fordi du er influencer/et kendt ansigt?
Det har jeg aldrig tænkt over faktisk, men tror/håber jeg er nok nede på jorden til at folk ikke ser mig som overfladisk snobbet, jeg kan godt være genert, og det kan måske indimellem opfattes som lidt arrogant, men det er ren generthed.

Er der noget du ikke kan lide ved at være influencer/et kendt ansigt?
Jeg synes faktisk kun jeg oplever positive ting, så jeg befinder mig godt i det.

Hvordan vil du beskrive din stil?
I mange år var min stil, preppy, lidt pænere, men lige pt, er jeg mere easy going, og elsker at kører en stram sort buks, en god t-shirt, eller en lækker sweat.

Hvad er dit næste/drømme køb?
Jeg har et par biler i tankerne, jeg gerne vil nå at have i min bil portefølje. Der er også et par ure jeg kunne købe.
Jeg lejer også lidt med ideen om at købe en Louis Vuitton rygsæk, selvom jeg er for gammel til rygsæk, så er det bare praktisk når man cykler som jeg gør. 

Hvordan ser din perfekte fredag ud?
Den perfekte fredag er to forskellige fredage, for den ene er sammen med ungerne, så kunne det være en god film i biografen, derefter en tur på Jagger og nappe en burger og så hjem og hygge og gå sent i seng.

En weekend uden børn, kører min kæreste og jeg til Hamborg m, tjekker ind på The George, og bruger en hel weekend på kaffe mad vin øl og forkælelse 😀

Hvornår er du lykkelig?
Det er jeg tit, jeg vælger ofte det positive i livet, selv når det hele er noget lort, så jeg god til at finde de ting som jeg kan glædes over, og så skubbe de triste ting i baggrunden.

Hvad er din næste rejsedestination og med hvem?
Næste destination er planlagt sammen med mine børn og min kæreste, det en juletur til Hamborg, som jeg glæder mig vildt meget til.

Jeg vil også gerne tilbage til New York så mon ikke der ligger en forårstur der og venter, og hvem der skal med er en overraskelse, så det kan jeg desværre ikke afsløre.

Du kan finde mere inspiration: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HIGH HEELS SEASON