DRØMME FOR FREMTIDEN

GO TRAVELING EVENT

I lørdags var jeg så heldig at blive inviteret til event hos Go Traveling International.
Eventet var et meget anderledes koncept, og jeg griner stadig lidt over det, fordi det var en super god og anderledes oplevelse.
Det var et rejseevent, hvor vi skulle netværke og “speed date” med de forskellige firmaer, lære dem af kende og se dem face to face, i stedet for at alle samarbejder foregår over e-mail eller igennem et PR bureau.

Efter speed dating, var der forskellige influencers der holdte oplæg, hvilket var meget lærerigt og spændende.
Som jeg har nævn tidligere har jeg nogle destinationer, som  jeg utrolig gerne vil besøge og andre som jeg gerne vil til igen.
Marokko, Madeira, Cape town, Egypten og Mykonos er bla. på min bucketlist. 

Eventet gav mig mulighed for at netværke og få snakket med en masse spændende og potentielle samarbejdspartnere, så nu glæder jeg meget utrolig meget til at se, hvor eventet kan fører mig og min blog hen. 

Udover speed dating og oplæg, blev der serveret lækre cocktail af Cocktail Studio (tjek dem ud på insta) det var SÅ lækkert, og så var der lidt mad og snacks.
Min skønne veninde og kollega Louise var også med, og nogle andre søde piger fra Looklab, hvilket bare gjorde dagen meget bedre.
Så alt i alt var det en fantastisk dag, med en masse nye bekendtskaber. 
Håber du have en god weekend.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DRØMME FOR FREMTIDEN