WISHLIST

MY BIRTHDAY

Igår var min fødselsdag, og hold nu op en lækker dag. Dagen startede utrolig tidligt da jeg simpelhen ikke kunne sove (Victoria 5 år igen) 

Jeg havde sovet hos min mor, da jeg skulle fejres hjemme hos hende, og vi havde en masse ting at ordne inden gæsterne kom. 

 Kl.13 kom der gæster, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre måde at blive fejret på, end med alle de skønne mennesker. 

Alle mine fantastiske veninder var der, og de vigtigste familiemedlemmer. Vi spiste dejlig tapas lignende mad, og fik lagkage og is. Vinen blev hældt ned, og snakken gik. 

Lidt for meget vin, og for lidt at spise – måske ikke den bedste cocktail, når man skal nå et fly kl.20. Men det hele gik næsten som det skulle, for da jeg så kommer ud i lufthavnen finder jeg så lige ud af at mit fly er 2 timer forsinket. Så det blev til en masse kaffe og juice ude i lufthavnen, inden vi endelig kunne komme ombord. 

Jeg var sent fremme i nat, og blev hentet ude i Malaga lufthavn. 

Nu sidder jeg her, og har nogle utrolig dejlige dage at se frem til. Igår var én af de bedste dage i mit liv, beriget af skønne mennesker. Tak til alle som skrev eller ringede og sagde tillykke. Det betyder meget mere end hvad folk tror. 

Kjole: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WISHLIST