NEW ITEMS FROM HUNKEMØLLER

ÈN BEKYMRING MINDRE


2/3 eksaminer er overstået for mit vedkommende, og det betyder at jeg er helt færdig med dansk. 
Hvis i har læst med her på blogger, så ved i at jeg har læst e-learning fag på HF, og i år har jeg taget dansk A og religion C. 
Til dem der er nye læsere, Hej og velkommen. 

Jeg havde nok ikke forventet, at det var så hårdt at tage et A niveau fag, men der tog jeg gruelig fejl. 
Førhen har jeg taget C niveau fag, som har været virkelig overskuelige og hyggelige at have. Men med ét stort fag og virkelig mange afleveringer, og så et andet fag som også fylder, så kan det godt være svært at nå alt det man også gerne vil ved siden af.
Når man tager e-learning fag generelt skal man virkelig være disciplineret, hvilket jeg tilsyneladende har været. Jeg har afleveret alt, og næsten læst alle tekster jeg skulle. Så min præstation er jeg sgu egentlig meget tilfreds med, men til alle der overvejer e-learning fag, tænk jeg godt om, for det er møg hårdt især når man har fuldtidsjob ved siden af. 

Nu ser jeg bare frem til, at have lidt mere fritid, og jeg tager nok lige 6 måneder uden fag inden jeg tager mine sidste 2 fag efter jul, så jeg kan komme videre i systemet. 
Når jeg er helt færdig med mine fag, er jeg stadig ikke 100% sikker på hvad jeg egentlig vil med dem, men så er det godt jeg stadig har 1 år til at finde ud af det. 
Generelt har det været utrolig svært for mig, at finde ud af hvad jeg gerne ville når jeg blev “voksen”. Men jeg tænker, at det kommer og jeg ihvertfald ikke gider at stresse over det. Vi skal alligevel arbejde til vi er næsten 70 år, så hvorfor gå og stresse over hvad man skal i stedet for at nyde nuet. 

Nu er jeg bare lettet for at det er overstået, for det har virkelig været stressende og nervepirrende. 
Jeg vil nu nyde min dag, og slappe lidt af. 
Rigtig god onsdag til dig, og tak fordi du læste med. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW ITEMS FROM HUNKEMØLLER