TID TIL FEST OG SMUKKE KJOLER

HVORFOR SÅ STILLE

Siger man ikke stilhed før stormen, eller sådan noget? 
Der har været utrolig stille på bloggen, og bare rolig jeg stopper ikke med at blogge.
Men det seneste stykke tid har mit hovedet været et helt andet sted, og jeg har fokuseret mere på mig selv uden de sociale medier. 

Nogle gange sker der nogle ting man gerne ville have været foruden, men det bestemmer man jo desværre ikke selv. 
Jeg ved heller ikke endnu hvor meget jeg skal dele, men det kommer nok hen af vejen. 
Men denne lidt for store nedtur har gjordt, at jeg har fundet frem til nogle ting i livet, som jeg ikke havde regnet med ville være noget for mig. Jeg har besluttet mig for at udfordre mig selv, og på den måde finde glæden ved livet igen.

1. Jeg er begyndt at dyrke yoga, hahaha. Det var nok det sidste jeg havde troet ville være noget for mig, hvis jeg skal være helt ærlig. For nogle år tilbage, ville min mor og jeg prøve et yoga hold i fitness, og der gik ikke mere end 20 min. så var vi flade af grin, og tænkte at det var latterligt, så vi smuttede derfra. Men nu hvor der kun har været kaos omkring mig, så har det fået mig til at slappe helt af, og finde den indre ro som jeg har manglet. 

2. Jeg skal på backpacker tur, helt alene. Yes den er god nok. Den meget struktureret Victoria, skal ud i verden og være spontan. 
Jeg er kun lige begyndt at undersøge mulighederne, så hvis du har nogle erfaringer, gode råd osv. så må du meget gerne kommenterer, for alt bliver taget imod med kyshånd.
Men hvorfor egentlig gøre det? Det er fordi jeg har brug for, at stå på helt egne ben, finde mig selv igen, slappe af og være mere spontan. Normalt har jeg altid planlagt ihvertfald 1-2 uger frem i min kalender, for ellers kan jeg slet ikke finde ud af noget. Jeg tror, at det kunne være rigtig sundt for mig at slippe kalender kontrollen, så det er bla. derfor jeg gør det.

3. Jeg træner op til halv marthon. Jeg har altid været glad for, at træne. Men løb har for mig altid været død sygt, og alt for hårdt.
Når man ryger 20 smøger om dagen, så er det lidt svært at tage sig sammen til at komme i god løbeform.
Men nu er beslutningen taget, og jeg har besluttet mig for, at inden julen skal jeg kunne løbe et halv marthon igen.
Da jeg var mindre var det ikke et problem at løbe langt, men nu kan jeg godt mærke at når jeg kommer op på de 7km så begynder trætheden at melde sig, men det stopper mig heldigvis ikke. Hvor der er vilje er der vej.  

Men det var et lille update herfra, jeg er tilbage og glæder mig til at dele en masse nye skønne ting med jer. 
Jeg håber du får en dejlig lørdag. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TID TIL FEST OG SMUKKE KJOLER