UDSØGTE SMAGSOPLEVELSER

TID TIL FEST OG SMUKKE KJOLER

Foråret er virkelig over os, og det kan både mærkes på vejret og alle de skønne fester som følger med.
Der er både konfirmationer, bryllupper og alle mulige skønne begivenheder.
I fredags var jeg til min fætters ældste datters konfirmation, og torsdagen eftermiddag stod jeg og panikkede helt vild over hvad jeg skulle have på.
Den seneste tid har været meget kaotisk, så jeg havde ikke lige tænkt på hvad jeg skulle have på, ud over kokusnødder som overdel og et hulaskørt. Som sagt har den seneste tid været meget kaotisk, og det medførte at jeg havde brug for at koble af og få lidt hjælp udefra. Min hjerne har ikke helt kunne finde ud af noget og slet ikke at sætte tøj sammen og tage det på.  
Derfor drønede jeg ned i min ynglingsbutik som hedder Madam My hvor søde Camilla som er ansat, hjalp mig med at finde en kjole.
Selvfølgelig købte jeg en kjole, som ikke kan findes nogle steder på internettet, men den er fra Objekt.
Derfor har jeg fundet nogle andre smukke kjoler, som er perfekte i mine øjne til de mange fester og hyggelige begivenheder vi går i møde. Nr.3 er en af dem der lige er blevet klikket hjem, jeg er blevet helt vildt med kjoler hvor der er bånd i livet, eller som er asymetriske. Det giver bare et utrolig flot snit, og ens krop ser altså bare lidt mindre ud. 
Når pengene bliver lidt større og der er plads til det i budgettet, skal jeg klar have Gestuz kjolen som er nr.4. Den er jeg helt skudt i. Den kunne også være perfekt med et par jeans inden under. 

Men glædelig 1 Maj, og god shoppelyst. 

304-blog-1 304-blog-2
1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 

til-blog-304-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UDSØGTE SMAGSOPLEVELSER