JEG KOMMER IKKE HJEM TIL DK IGEN

CURVY GIRL ON VACAY

Som overskriften indikerer kommer dette indlæg til at handle om had/kærligheds forhold til ens krop. Jeg er selv en kvinde som har former, og vi taler ikke bare lidt former, men timeglasset big time. Jeg er beriget med en lille talje, kæmpe rumpet, fyldige lår og så er jeg ikke den højeste. (168) 😉

Før i tiden gemte jeg ALTID min krop væk, og når jeg skulle på stranden var det ofres i en badedragt. Nu er jeg endelig blevet glad og tilfreds i min egen krop, og især når jeg er på ferie. I min verden er der ikke noget smukkere end en brun krop.

Nu vil jeg helst have så lidt på som overhovedet muligt når jeg er på stranden, så jeg kan blive brun over alt. Men lidt blufærdig er jeg også, så det hele ryger ikke 😉

Min fine bikini er fra Nelly.com de har simpelhen det fineste badetøj, både hvis man er til bikinier eller badedragt. Det er desuden også kun den side  hvor jeg rent faktisk kan passe deres bikinitoppe. Så jeg syntes klart at man lige skal kigge forbi hvad de har af badetøj. Jeg kan se at jeg heldigvis kommer hjem til dejligt vejr på tirsdag i DK.

Rigtig god lørdag!

Panties: HER Top: HER

2598103e-d60d-47fb-b5e5-5e5bfc9eefaa 85fa716d-7743-4ec4-b2e8-8abfa193a1d6 faad7a74-624b-40ef-a38e-347ad2129d32

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG KOMMER IKKE HJEM TIL DK IGEN