GLÆDELIG JUL

TILBAGEBLIK PÅ 2017

Så er julen overstået, og vi er på vej mod nytår.
2017 har været et år hvor der er sket virkelig meget i mit liv.
Selvfølgelig kender i ikke til alle ting, da jeg først startede min blog i november måned.
Men jeg glæder mig til 2018 som byder på en masse nye oplevelse, som jeg glæder mig til at dele med jer.

Jeg har lavet en lille billedeserie af nogle af de bedste ting/oplevelser jeg har haft i 2017.

I maj var jeg lige 1 uge på Kos sammen med T. En ren hyggeferie hvor der bare skulle slappes af og se familien.
2612-blog-1
Jeg nåede lige hurtigt hjem til Kbh i 24 timer efter Kos, hvorefter jeg skulle til Nice for at fejre min mor.
Det var en mini ferie som jeg havde givet hende i fødselsdagsgave.

2612-blog-2
I starten af Juni måned, fik jeg endelig mit kørekort. Og kun 1 måned efter leasede jeg min første elskede bil.

2612-5

I september tog T og jeg til Mallorca for at komme lidt væk fra alt vores byggerod derhjemme. Når man vælger at totalrenoverer en lejlighed, så skal man nok være lidt mere forberedt på, at det tager længere tid end beregnet.

2612-blog-3
Bloggen startede op d.7 November hvor jeg allerede dagen efter var inviteret til det hyggeligste netværksmøde med alle de andre søde bloggere. Jeg mener selv, at det var den bedste start man overhovedet kunne have ønsket sig.

2612-9
Lejligheden er endelig færdig. Det tog så også bare lige 3 måneder ekstra. Men nu er den endelig færdig, og så smuk!

2612-blog-4
Dagen slog d.24/12-17. T og jeg skulle holde jul sammen for første gang. Det har været den bedste jul i mange mange år. Den stod på en masse fine gaver, utrolig delikat mad og så ellers bare filmhygge på sofaen. En uforglemmelig aften!

2612-blog-5
D25/12-17. T’s fødselsdag. Hans familie og jeg havde lavet en lille overraskelse.
Han vidste nemlig ikke, at de ville komme og fejre ham da de bor i Viborg. Men de kom og hyggede et par timer, hvorefter alle hans venner kom og fejrede ham. En dejlig aften med for meget vin og tapas.

2612-blog-6

Som i nok kan fornemme har det været et år med mange skønne rejser og oplevelser.
2017 har været et år hvor jeg har lært utrolig meget og opnået rigtig mange dejlige ting.
Jeg håber og tror på, at 2018 bliver et ligeså fantastisk år.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLÆDELIG JUL