JULEN KOM TIDLIGT I ÅR

RUTINE TIL EN PÆN HUD

Noget af det vigtigste for mig er at have en pæn hud.
Hvis jeg kan slippe for at bruge foundation til at gemme bumser og andre urenheder, så er jeg lykkelig.
Min morgen og aftenrutine er måske lidt længere end andres, men det passer mig super godt, for så ved jeg at jeg ikke vågner op og ligner jeg ved ikke hvad.
Det første jeg gør er at vaske mit ansigt med lunken vand, bagefter bruger jeg en cleansing mousse som jeg massere godt ind i huden, skyller ansigtet igen, så bruger jeg den lækre skin tonic, og til sidst bruger jeg en face cream.
Som i kan se på billedet har jeg både en til aften og morgen.
Hvis jeg har ekstra tørre områder, som jeg især har om vinteren, så bruger jeg den dejlige olie fra Zenz, som jeg også bruger til mit hår når jeg har været i bad.
Min hud bliver så fin og blød og jeg elsker produkterne fra både Zenz og Faaborg Pharma.
Faarborg Pharma produkterne er dermatologisk testet og er uden parfume, parabener og farvestoffer, hvilket er super for mig da min hud er virkelig sensitiv. Jeg slår ud af ingenting, og hvis jeg fx. spiser noget med rød farvestof så har jeg røde pletter over det hele. Så ja, jeg skal nogen gange passe lidt på.
Zenz olien som bare er én af de ting jeg bruger derfra, er en økologisk olie hvor der er 100% naturlige ingredienser i, og det er netop det der gør at jeg bruger disse produkter.
Det er både perfekt til min hud/hår, og så er det godt for miljøet.

1412-2

til-blog-1412

1412-1

*Reklame

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEN KOM TIDLIGT I ÅR