NU KOMMER DER ANDRE BOLLER PÅ SUPPEN

HVAD GIVER MAN SIN SVIGERMOR I JULEGAVE?

Nok én af de sværeste julegaver at finde.
Hvad giver man sin svigermor?
Tanker der går igennem mit hovedet er:
Har jeg god smag?
Vil hun kunne lide min gave?
Hvad skal jeg egentlig købe?
Hvor skal jeg gå hen?
Hvilke størrelser bruger hun? Kan jeg spørge hende om det?

Og svaret bliver ofte, jeg må købe noget andet end tøj. Men hvad skal det så være?
Oplevelsesgaver er nok én af de gaver jeg har brugt mest af her til jul. Hvis man ikke lige kan finde en fysisk gave, så hvorfor ikke give især svigermor en oplevelse? Det kan være alt fra en spa oplevelse, en vinsmagning, et weekendophold eller måske en brunch tur med hendes ynglings svigersøn/svigerdatter. Haha, man må jo godt smøre lidt ekstra på. Jeg har fundet en del lækre oplevelser her: Oplevelsesgaver.dk

Noget andet hvis man gerne vil være lidt mere personlig, så kunne man lave en gavekurv med en masse lækre ting.
Jeg har brugt Luxplus.dk, hvor jeg har sammensat en lille kurv af lækre ting, dog til min mor.
Der er virkelig mange lækre ting derinde, og så til en al for god pris! Det er lidt ligesom at gå i normal i forhold til priser, men jeg syntes personligt, at der er 100% flere lækre ting inde på Luxplus.dk.
Jeg har lavet et udplug af de ting jeg har sammensat til en kurv, jeg fandt en kurv i søstrene grene og jeg tror også jeg køber noget juleguf men her har i det:

1.HER 2.HER 3.HER 4.HER 5.HER 6.HER 7.HER
1212

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NU KOMMER DER ANDRE BOLLER PÅ SUPPEN