DEN SUNDE PIZZA

UPDATE PÅ HVERDAGEN

Det er faktisk virkelig meget at fortælle.
1. Min weekend stod på en masse fødselsdage, både fredag og lørdag. Lørdag var min kæreste og jeg også lige et smut på julemarked på Kongens Nytorv, nøj hvor var det hyggeligt! Søndag stod på opgaveskrivning, da jeg har 2 afleveringer for til søndag d.10/12. Jeg har vildt stress over det, og ærger mig over at jeg ikke er gået i gang tidligere. Men det er typisk en Victoria fejl. (desværre)

2. Jeg er startet op på mit nye arbejde på klinikken igår (tirsdag), hvilket jeg allerede er super glad for. Der er simpelhen så skønt, og det er mine kollegaer bestemt også. Så jeg føler mig faktisk ret heldig!

3. Jeg overvejer meget kraftigt at købe et Olympus Pen E-PL8 kamera, da jeg virkelig har brug for at gå noget mere op i fotografering både til blogger, men også min Instagram som jeg er meget aktiv på. Så det står øverst på min julegaveliste, men jeg tror jeg når at købe det inden, da jeg bare må eje det. Kender i til den følelse?

4. Jeg har idag haft en vild hyggelig dag, hvor jeg var inde hos Holm & Bertung PR. Se på alle de fine kollektioner, få inspiration, og så fik jeg en vildt lækker tidlig julegave fra Faaborg Pharma. Jeg har utrolig sensitiv hud, og jeg havde i forvejen hørt at det virkelig var nogle lækre produkter, så dem er jeg gået i gang med her til aften. I kan se i min historie på min Instagram Victoria.m.h, om hvordan jeg har brugt produkterne her til aften.
Efter det hyggelige besøg hos Holm & Bertung, mødtes jeg med søde Elisabeth som er blogger på http://nowinspiration.dk.
Vi fik os en dejlig snak om alt og intet, selvfølgelig går sådan en snak mest ud på  blogging, mode, sundhed osv. Men det er selvfølgelig også noget som fylder meget i vores liv.
Efter det gik turen ud til arbejdet, hvor jeg lige havde nogle få oplæringstimer, og så skulle jeg bare hjem under dynen.
Så nu ligger jeg bare og bobler og er så småt ved at falde i søvn.
De næste par dage bliver ret travle, både med arbejde, event, opgaveskrivning og en masse småting der simpelhen bare SKAL ordnes. Jeg vil forsøge ihærdigt, at opdaterer så meget som jeg kan her på bloggen, men lige i denne uge har jeg bare virkelig travlt desværre, jeg ville ønske at der var mere end 24 timer på et døgn i denne uge.
Men det hele går jo nok, jeg føler mig faktisk ret heldig og priviligeret.
Men rigtig god onsdag, and sleep tight.

612-5612-6612-3612-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN SUNDE PIZZA