UALMINDELIG LÆKKER TIRSDAG

ODENSE + EVENT

Igår torsdag, kørte jeg i min lille dyt mod Odense om formiddag.
Jeg havde en masse ting på dagsordnen og så virkelig meget frem til den her tur.
Min bedste veninde (Cecilie), arbejder på en efterskole derovre, så hele formålet med turen var at se min meget savnet veninde.
Et helt utrolig skønt gensyn.
Jeg mødtes med hende inde i Odense og nåede lige en kop kaffe, inden jeg skulle til bloggerevent med Dahl PR.
Vi var omkring 15 bloggere der var inviteret til eventet, som foregik hos Odense Fodplejeskole.
De havde været så kære at ligge lokale til vores lille arrangement, og wow nogle smukke lokaler og en perfekt beliggenhed i Odense centrum.
Det var et meget hyggeligt arrangement hvor vi bloggere kunne se de mange produkter, prøve dem, og ikke mindst få snakket med hinanden og folkene bag Dahl PR.
Vi var også så heldige at Mai, fra Mai Copenhagen kom og fortalte om hendes smukke smykker.
En utrolig historie der var omkring hendes smykkedesign, meget inspirerende.
Så alt i alt en skøn aften.
Jeg blev også bekendt med nogle helt vildt lækre nye produkter og designere.
Der i blandt var der Hopnob Copenhagen som laver tøj, huer og tørklæder i cashmere. Helt perfekt til den kolde vinter vi er gået i møde. Jeg fik bla. det lækreste meget sart lyserød halstørklæde med hjem, og det har været om min hals siden da.
Et andet nyt mærke i helt klart også skulle tjekke ud er Fourrure, det er Cecilie der startede mærket i 2017. Hun laver nøgleringe og sko med pels på. De er simpelhen så smukke, jeg må eje sådan et par sko. Jeg er helt solgt!
Udover de lækre ting, var der bla. også produkter fra Zenz som er svanemærkede hårprodukter, som jeg faktisk også bruger til at lave mine krøller. Min hud og hårbund for den sags skyld, er utrolig sart. Så jeg vælger altid produkter hvor der ikke er for mange kemikalier i, så jeg ikke slår ud. Zenz produkterne kan virkelig anbefales!
Men efter den hyggeligt aften med Dahl PR og alle bloggerpigerne, smuttede min veninde og jeg ud og spiste noget dejligt mad.
Ellers stod den på ren nattøjshygge og så i seng.
I morges var jeg lige med min veninde med ude og give hestene foder, jaja en københavnerpige ude i naturen, der kan man bare se. Bagefter det vendte jeg snuden mod København igen.
Ude godt, men hjemme bedst. 🙂
Håber i alle har haft en dejlig fredag!

odense1

odense2

odense3

odense4

odense5

odense6

odense7

odense8

Reklame*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UALMINDELIG LÆKKER TIRSDAG