NETVÆRKSMØDE

10 FACTS ABOUT ME

friday
Så er det endelig fredag, og wow hvor har jeg glædet mig. Det bliver en skøn weekend hvor jeg forhåbentligt får muligheden for at sidde i min sofa for første gang. I anledningen af at det er fredag, tænker jeg at det er på tide at i kunne lære mig lidt bedre af kende. Så her får i lige 10 facts om mig.

1. Jeg stod mere på hænder end på mine fødder da jeg var lille/yngre. Uanset hvor henne jeg var i verden, kunne jeg ikke holde op med at gå rundt på hænder eller lave vejrmøller. Min mor var ofte meget irriteret over at jeg ikke kunne lade vær, selv i supermarket lavede jeg gerne vejrmøller ned igennem hele gangen. Alt andet var jo kedeligt. Det stoppede først da jeg var omkring 13-14 år, så kunne jeg godt se at det måske var en smule irriterende for andre mennesker.

2. Jeg har gået til noget der hedder Voltigering, det er akrobatik på en hest. Ja, du læste helt rigtig. En rigtig levende hest. Det er den fedeste og sjoveste sport, fyldt med udfordringer og man kan virkelig udfolde ens kreativitet. Man kan sige det er en blanding af dans, gymnastik og ridning. Jeg startede allerede da jeg var 5 år, og stoppede da jeg var 17. Må ærlig indrømme, at jeg savner det helt vildt.

3. Man skulle tro jeg var gravid, fordi jeg altid har en craving i én periode. Meget forskelligt hvor lang tid det vare. I øjeblikket er jeg fuldstændig besat af protein banan pandekager. Jeg kunne spise det hele tiden. På et tidspunkt ville jeg nærmest kun spise rugbrød med leverpostej, og jeg har virkelig ingen idé om hvorfor jeg får det sådan med madvarer. Men det sker ret ofte.

4. Jeg kan bruge flere timer på, at se serier og ofte ender det med nogle jeg har set i forvejen. Jeg har set Prison Break og Pretty Little Liars 3 gange igennem. Det er ikke en god vane, kan snart alle replikkerne.

5. Jeg bruger også gerne 2-3 timer hver dag på, at sidde og finde tøj og make-up på nettet. Nelly.com, missguided.com, lalaberlin.com, luxplus.dk, zara.com, na-kd.com og mange mange flere er virkelig nogle sider jeg bruger mange  penge på. Men det er også bare så hyggeligt og skønt at sidde og finde fine ting både til mig selv, min kæreste eller noget til boligen.
Og ups, glemte jeg lige at skrive, at jeg nok bruger 70% af tiden på at finde på et nyt sted at rejse hen. Den næste tur er formentlig til Malaga.

6. Jeg er halv græker. Min far er græker og min mor er dansk. Har dog hørt at der også er noget fransk  i os, fra min mors side af. På trods af, at jeg er halv græker har jeg aldrig boet rigtigt i Grækenland, hvilket jeg er meget glad for. Kunne dog godt have tænkt mig, at min far havde gået lidt mere op i at min bror og jeg kunne sproget flydende, men vi forstår altså meget mere end hvad vi kan snakke. Men det er stadig ærgerligt ikke, at kunne snakke så godt med halvdelen af ens familie.

7. På nogle områder er jeg en rigtig drengepige. Jeg elsker biler og fart! Jeg leasede min først bil blot 1 måned efter jeg fik kørekort. Jeg elsker at køre rundt, og især  på motorvej så man lige kan komme op og mærke suset.

8. Min største arbejdsmæssige drøm udover, at bloggen bliver stor er, at få min egen klinik med botox, filler, laser osv. Alt hvad der handler om selvforkælelse og nydelse. Jeg skal læse til sygeplejerske og derefter udleve min drøm, forhåbentligt.

9. Hvis jeg havde uendelig mange penge, ville min krop sikkert være tatoveret 70% eller mere. Jeg elsker at blive tatoveret, og være kreativ. Jeg har altid en ny idé til hvad jeg skal have lavet, og jeg glæder mig som et lille barn hver gang jeg skal have lavet noget nyt. Inden udgangen af 2017 er min venstre arm forhåbentligt fyldt ud. Det bliver så godt.

10. Jeg kunne blive ved med at skrive i timevis, men nu får i den sidste for denne gang. Jeg har altid enten min computer eller telefon med i bad. Jeg ser altid serier eller andet, bare fordi man kan. Eller nok fordi jeg ofte er i gang med en serie jeg ikke kan slippe, fordi den er så spændende.

Det var det for denne gang, nu vil jeg samle nogle flere møbler til min lejlighed.
I kan også følge med på min Instagram story ( Victoria.m.h) hvor jeg opdaterer ret meget med fremgangen af lejligheden. Igår havde vi et mindre problem med sofaen og brugte meget tid på at løse det, så idag skal der fut i fejemøget så vi kan komme nogenlunde på plads.

– Victoria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NETVÆRKSMØDE